Izločen
Manca Šepetavc

MANCA ŠEPETAVC

Letna Litijanka Manca Šepetavc je nekdanja profesionalna atletinja, zdaj pa osebna trenerka, ki se lahko pohvali z nazivom mis športa za leto 2017. Atletiko je trenirala 15 let. Njena disciplina je bila tek na 100 metrov z ovirami, njeni največji dosežki pa so večkratni naslov državne prvakinje, nastopi na evropskih in svetovnih prvenstvih in večkratni nastopi za slovensko reprezentanco. V njeni atletski karieri so jo razglasili tudi za naj atletinjo leta.


Zase pravi, da je borbena, neustavljiva in da je prava motivatorka. Atletika jo je naučila, da pridejo vzponi in padci ter da nikoli ne smeš obupati in nehati verjeti vase. Vse to ji bo vsekakor prišlo prav na spektakularnih poligonih Exatlona. V Dominikanski republiki bo najbolj pogrešala fanta, s katerim se zelo dobro razumeta in sta hkrati tudi najboljša prijatelja.

etavc je nekdanja profesionalna atletinja, zdaj pa osebna trenerka, ki se lahko pohvali z nazivom mis športa za leto 2017. Atletiko je trenirala 15 let. Njena disciplina je bila tek na 100 metrov z ovirami, njeni največji dosežki pa so večkratni naslov državne prvakinje, nastopi na evropskih in svetovnih prvenstvih in večkratni nastopi za slovensko reprezentanco. V njeni atletski karieri so jo razglasili tudi za naj atletinjo leta.

Hitrost na poligonu
STATISTIKA IGRE
SECTION

TO JE STATISTIČNA HITROST, KI JO JE TEKOMVALEC POTREBOVAL, DA JE ZMAGAL POLIGON.

Povprečen Čas
PRIMERJAVA TEKMOVALCEV
Manca Šepetavc
višina:0  starost:26
Izberi drugega tekmovalca in primerjaj statistiko.